Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Brann på restauranten Südøst i Oslo

Stor røykutvikling i området.

BRANN: Det var i ventilasjonsanlegget på kjøkkenet at brannen startet da det brant på den kjente oslorestauranten Südøst i ettermiddag. Foto: Espen Røst / Dagbladet
BRANN: Det var i ventilasjonsanlegget på kjøkkenet at brannen startet da det brant på den kjente oslorestauranten Südøst i ettermiddag. Foto: Espen Røst / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Store mannskaper fra politiet og seks brannbiler rykket i ettermiddag ut til den kjente oslorestauranten Südøst helt nederst på Grünerløkka.

Ifølge Brannvesenet var det stor røykutvikling i området.

- Det har vært en brann i ventilasjosanlegget på kjøkkenet, alle som var i restauranten kom seg ut i tide, og vi har ingen indikasjoner på at noen er kommet til skade, forteller operasjonsleder André kråkenes i Oslo Politidistrikt, til Dagbladet.

Operasjonslederen forteller at de foreløpig ikke har indikasjoner på hvordan brannen kan ha startet.

- Det jobbes nå med etterslukking, så fort brannvesenet tillater det vil vi sende inn teknikere for å gjøre de nødvendige undersøkelser, forteller operasjonslederen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media