Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Brann på St. Hanshaugen i Oslo

41 beboere evakuert.

BRANN: En bygård på St. Hanshaugen begynte onsdag kveld å brenne. Politiet skal ha evakuert beboerne, og det er ikke mottatt meldinger om personskader. Foto: Reidun Bolsø.
BRANN: En bygård på St. Hanshaugen begynte onsdag kveld å brenne. Politiet skal ha evakuert beboerne, og det er ikke mottatt meldinger om personskader. Foto: Reidun Bolsø. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| (Dagbladet): Det brøt i kveld ut en storbrann i Waldemar Thranes gate 42 på St. Hanshaugen i Oslo.

- Vi har evakuert 41 personer. De blir sjekket av helsepersonell for eventuelle røykskader, sier operasjonsleder i Oslo politidistrikt, Kjetil Kroken til NTB.

- En person er sendt til legevakta med lettere skader. Evakueringen var litt kaotisk, men alt gikk greit for seg, sier Kroken til Dagbladet i 0045-tida.

Ifølge vitner Dagbladet har snakket med skal det ha sett ut som det var en leilighet i førsteetasje som var mest berørt av brannen.

- Så vidt vi kjenner til brøt brannen ut i første etasje. Årsaken er ukjent, sier Kroken til Dagbladet.

STORBRANN: Nødetatene rykket tallrikt ut etter at det sent onsdag kveld brøt ut brann i en bygård i Fougstads gate på Ila i Oslo.
Foto: Heiko Junge / SCANPIX
STORBRANN: Nødetatene rykket tallrikt ut etter at det sent onsdag kveld brøt ut brann i en bygård i Fougstads gate på Ila i Oslo. Foto: Heiko Junge / SCANPIX Vis mer

- Da vi oppdaget brannen sto flammene ut av vinduet i førsteetasjen. Det var mye røyk, men brannvesenet var tidlig ute, sier Reidun Bolsø, som bor rett ved bygården, til Dagbladet.

Brannen ble ifølge operasjonsleder Kroken slukket rundt midnatt.

EVAKUERTE: Brannmannskaper utenfor bygården i Fougstads gate, der det sent onsdag kveld brøt ut brann.
Foto: Heiko Junge / SCANPIX
EVAKUERTE: Brannmannskaper utenfor bygården i Fougstads gate, der det sent onsdag kveld brøt ut brann. Foto: Heiko Junge / SCANPIX Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling