Brann på ungdomsskole i Vestfold

Slukket flammer på sløydsalen.

SLUKKET: Brannvesenet lyktes tirsdag morgen med å slukke en brann i sløydsalen ved Revetal ungdomsskole i Vestfold. Foto: Vestfold Interkommunale Brannvesen
SLUKKET: Brannvesenet lyktes tirsdag morgen med å slukke en brann i sløydsalen ved Revetal ungdomsskole i Vestfold. Foto: Vestfold Interkommunale Brannvesen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Brannvesenet rykket tidlig tirsdag morgen ut til Revetal ungdomsskole i Vestfold.

Nødetatene rykket ut til meldinger om røykutvikling i skolebygget klokka 05.06 tirsdag. Røyken ble oppdaget av en ansatt som kom på jobb. 

- Det er en god del røyk og lukter brent i skolens andre etasje, men vi finner ikke kilden til røyken. Vi har mange røykdykkerlag inne som med varmesøkende kameraer gjennomsøker bygningen, sier vakthavende brannsjef Hedin Gibbons i en uttalelse. 

Klokka 05.50 fant røykdykkere flammer i sløydsalen. De fikk slått ned flammene meget raskt og ventilerer nå ut røyk. Samtidig kontrolleres tilstøtende områder nøye for eventuell spredning, melder Vestfold Interkommunale Brannvesen. 

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer