Brannalarm 03.58 - familie på fem berget seg ut

Leter etter rekkehusnaboer i Trondheim.

 STORUTRYKNING:  Brannen i rekkehuset med fire leiligheter ble meldt ved 04-tiden. En time seinere har ikke redningsmannskapene fått bekreftet om alle har kommet seg ut. Foto: TOR AAGE HANSEN.
STORUTRYKNING: Brannen i rekkehuset med fire leiligheter ble meldt ved 04-tiden. En time seinere har ikke redningsmannskapene fått bekreftet om alle har kommet seg ut. Foto: TOR AAGE HANSEN.Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||
(Dagbladet.no): En familie på fem ble berget ut etter en storbrann i et boligkompleks med fire rekkehusleiligheter på Lade i Trondheim i natt.

Brannvesen, helsepersonell og politi rykket ut med fullt mannskap, og det var en stund uklart om det var folk inne i noen av de andre tre leilighetene.

- Vi har fått sjekket at det ikke er noen hjemme i de tre andre leilighetene. Men vi har ennå ikke fått kontakt med de som bor der, opplyser operasjonsleder Ann Kristin Øie i Sør-Trøndelag politidistrikt til Dagbladet ved 05.30-tiden.

Det var en nabo som varslet brannvesenet klokka 03.58 om flammer og kraftig røykutvikling i den ene endeleiligheten i Jørgen B. Lysholms vei 25.

- Familien som kom velberget ut, bor i leiligheten i den andre enden. Brannen oppsto i en leilighet der det viste seg at ingen var hjemme, sier politiets innsatsleder Roar Selvnes til Dagbladet.

Det sto flammer opp gjennom taket, og den ene leiligheten er totalskadd. Det er også store skader på naboleiligheten.

Brannvesenet i Trondheim er på stedet med åtte utrykningsenheter, og har brannen under kontroll.