Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Brannårsaken fortsatt ukjent

Årsaken til dødsbrannen i Flekkefjord, der en polsk arbeider mistet livet, er fortsatt ukjent.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no) Årsaken til brannen i Flekkefjord der en polsk fabrikkarbeider (43) omkom og en annen ble kritisk skadd lørdag, var søndag fortsatt ukjent.

- Vi foretok det meste av undersøkelsene lørdag, men det gjenstår tekniske undersøkelser som enten blir foretatt søndag eller mandag. Vi vil ikke vite noe om brannårsak før vi er ferdig med dette arbeidet, sier operasjonsleder Jon Kvitne i Agder politidistrikt til NTB.


Funnet av røykdykkere

Det var ved 16.30-tiden lørdag at politiet fikk melding om brann i et hybelhus på Nedre Austad i Flekkefjord. En mann kom seg ut av bygget selv. En annen ble funnet av røykdykkerne.


Litt senere ble en tredje person reddet ut av røykdykkere.


- Det ble forsøkt gjenoppliving på stedet, og han ble deretter fraktet til Flekkefjord sykehus, hvor han senere ble bekreftet omkommet, sier operasjonsleder Hans Petter Osaland.


Familien varslet

Den omkomne var en 43 år gammel mann fra Polen. Hans familie ble varslet lørdag kveld.


Den andre personen som ble hentet ut av røykdykkerne, ble kritisk skadd. Tilstanden hans var lørdag kveld stabil. Han pådro seg alvorlige brannskader i tillegg til røykskadene. Det forelå ingen nye opplysninger om mannens tilstand søndag morgen.

(©NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling