Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Brannbil slukt da gate plutselig kollapset

Fire brannmenn reddet seg ut i Los Angeles.

SLUKT: Et plutselig synkehull slukte brannbilen med fire personer om bord i Los Angeles. Brannmennene rakk akkurat å komme seg ut av førerhuset før det ble fylt av gjørme. Foto: Scanpix/AP Photo/Nick Ut
SLUKT: Et plutselig synkehull slukte brannbilen med fire personer om bord i Los Angeles. Brannmennene rakk akkurat å komme seg ut av førerhuset før det ble fylt av gjørme. Foto: Scanpix/AP Photo/Nick Ut Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||(Dagbladet): Fire brannmenn unnslapp såvidt uten skader, da brannbilen de førte plutselig ble slukt av et synkehull i San Fernando Valley, Los Angeles, melder Associated Press (AP).

Brannmennene, på vei ut for å bistå i forbindelse med en flom i nabolaget, ble bekymret for at veien var ustabil på grunn av store vannmasser.

Da de forsøkte å rygge ut av fareområdet kollapset plutselig gata, og den 22 tonn tunge brannbilen ble slukt av gjørme.

To av brannmennene greide å evakuere ut av førehuset, mens de to øvrige - som sto bakpå - hoppet av. Brannbilen ble senere dratt opp av hullet med kran, og Los Angeles Fire Department (LAFD) mener den ikke er uopprettelig skadd, melder AP.

Årsaken til gatekollapsen var brudd på et vannrør, sier LAFD.

REDDET:  Brannbilen ble senere dratt opp av gjørma med kran. Foto: Scanpix/AP Photo/Nick Ut
REDDET: Brannbilen ble senere dratt opp av gjørma med kran. Foto: Scanpix/AP Photo/Nick Ut Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media