BRANN: En restaurant tok fyr på Grünerløkka i Oslo, og politiet sperra av Ring 2 ved en rekke gater. Politiet vet foreløpig ikke årsaken til brannen. Video: Eugene Laran Vis mer Vis mer

Brann i restaurant ved Ringen Kino:

Brannen på Grünerløkka er slukket

Det er fortsatt mye røyk i området.

(Dagbladet): SISTE: Politiet melder at brannen er slukket. Det er fortsatt mye røyk i området. Politiet har sperret av Ring 2 ved Sannergata, Toftesgate, Christian Michelsens gate og Vogts gate. Trikken står stille.

Klokka 14.10 fikk operasjonssentralen i Oslo melding om kraftig røyk fra en restaurant på bakkeplan i Toftes Gate ved Ringen Kino i Oslo.

- Vi fikk inn melding om en brann i ventilasjonssjakt, med stor røykutbredelse, forteller Vidar Pedersen, operasjonsleder i Oslo politidistrikt til Dagbladet.

Ingen skadde

Innsatsleder sier at de ikke har oversikt om alle er ute av blokka, men så langt er det ikke meldt om skadde. Det rapporteres om masse røyk i kjelleren - og at de per nå ikke har kontroll.

Politiet er usikre på om det er spredningsfare.

​Operasjonssentralen skriver på Twitter at røykdykkere tar seg inn i bygget. Brannen skal foregå i et ventilasjonsanlegg.

Politiet kan foreløpig ikke si noe om årsaken til brannen. Det vil bli holdt undersøkelse av åstedet.

Evakuerer bygningen

Sameiet Ringnes Park Vest skriver på Facebook at alle beboere må evakuere Toftes gate 17 og 19.

- Ingen må gå inn/ alle må møte ved trikk i Toftes gate / kontakte politiet på stedet. Også røykutvikling i garasjeanlegg / nord / kom dere ut. Røykdykkere går inn / mer info kommer, skriver sameiet.

BRANNEN ER SLUKKET: Mye røyk dekker fortsatt området. Det er ikke meldt om skadde. Foto: Eugene Brandal Laran / Dagbladet
BRANNEN ER SLUKKET: Mye røyk dekker fortsatt området. Det er ikke meldt om skadde. Foto: Eugene Brandal Laran / Dagbladet Vis mer