Brannen under kontroll på Ski Storsenter

Senteret evakuert etter brann på taket.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Brannen på Ski Storsenter er under kontroll. Dette fikk politiet melding om fra brannvesenet litt over halv tolv, opplyser politistasjonssjef Odd Lauritz Aamodt ved Ski politistasjon til Dagbladet.no.

Det var lenge kraftig røykutvikling og store mannskaper som jobbet på stedet. Det brant kraftig på taket av den sørlige delen av senteret.

Evakuerte kunder og ansatte

Politi og brannvesen startet en omfattende evakuering av senteret i Akershus-byen. Senteret utgjør store deler av sentrum av Ski og ligger like ved tog-stasjonen som utgjør knutepunktet mellom toglinjene i Østfold.

Politiet fikk melding om brannen klokka 10.31.

- Vi aner fortsatt ikke hva som er årsaken til brannen, sier Aamodt.


Politi, brannvesen og ambulanser var lenge på stedet, og brannvesenet i Oslo bidro også med en mannskapsbil og en stigebil.

- Tykk, sort røyk

KRAFTIG RØYK: Det brøt ut brann i et avstengt bygg på Ski Storsenter fredag formiddag. MMS-foto: SIW IRENE NYHUUS
KRAFTIG RØYK: Det brøt ut brann i et avstengt bygg på Ski Storsenter fredag formiddag. MMS-foto: SIW IRENE NYHUUS Vis mer

Ron Inge Aasnes var vitne til den dramatiske brannen.

- Jeg ser ikke så mye, men vi ser mye tykk sort røyk på taket. Brannen er i et nybygg som er en utvidelse av det eksisterende senteret, sier Aasnes til Dagbladet.no

Ski Storsenter består av 129 butikker og spisesteder, kurs- og konferansehotell, kinosenter med 8 saler, bibliotek, bowling, helhetsterapi/homeopati og legesenter.

Brannen under kontroll på Ski Storsenter
STORE STYRKER: Mange ambulanser sto i beredskap utenfor Ski Storsenter i forbindelse med brannen og evakueringen av de som var på senteret.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer