Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Branner i Fredrikstad og Drammen

Ingen skadde eller omkomne. Og hektisk for brannvesenet i Bergen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): En brann i kjøpesenteret Coop Mega på Gressvik i Fredrikstad førte til store skader. Hele taket på kjøpesenteret ble ødelagt, og store verdier gikk tapt i brannen, melder NRK.

13 personer ble evakuert på grunn av røyken, men alle kunne vende tilbake til hjemmene sine senere på natten.

Også i Drammen måtte politi og brannvesen evakuere etter at det brøt ut brann. 12 leiligheter i den ni etasjer høye blokken på Fjeld ble evakuert. To av leilighetene i blokken fikk brannskader, mens to andre fikk røykskader, ifølge NRK.

Brannen startet etter alt å dømme da en nyttårsrakett landet på en av balkongene og antente noe papir der. Brannen var slukket en time etter at den ble meldt.

Ingen personer ble skadd i noen av brannene.

- Verste nyttårsaften i Bergen

For politi og brannvesen i Bergen ble det imidlertid en hektisk nyttårsaften.

- Helt vilt. Vi har ikke hatt et stille sekund, Jeg har jobbet i 37 år i politiet og aldri opplevd maken, sier operasjonsleder Harald Thue ved Hordaland politidistrikt til bt.no.

Ifølge avdelingsleder Cato Larsen ved 110-sentralen i Hordaland, så mottok sentralen 1000 henvendelser mellom klokken 23.00 og 02.00. Omkring halvparten av disse var i Bergen. Og brannvesenet i Hordaland måtte rykke ut 80 ganger.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media