Branner i Lyngen og Kåfjord

Kvinne i 70-årene reddet av naboer. Kvinne i 80-årene brant inne.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): En kvinne i 80-åra mistet livet i Lyngen kommune i Nord-Troms da eneboligen hun bodde i brant ned til grunnen lørdag morgen. Brannvesenet hadde problemer med vanntilførselen, og hadde derfor ingen mulighet til å slokke brannen før det var for sent. Politiet fikk melding om brannen i Lyngen kommune ca. 0430 lørdag morgen.

I nabokommunen Kåfjord brøt det ut brann i en enebolig i totida natt til lørdag.

Kvinnen som bodde i dette huset ble reddet av to naboer som fikk vekket kvinnen i 70-årene som lå og sov.

De to fikk kastet seg inn i bilen, og kjørte de om lag 200 metrene til huset, og fikk vekket henne med bilhornet. Den eldre kvinnen ble reddet ut gjennom verandadøra bare minutter før huset var overtent.

Politiet berømmer naboene for innsatsen.

- De gjorde en stor jobb, sier operasjonsleder Rolv-Are Pettersen ved Troms politidistrikt til Dagbladet.no.

Begge eneboligene ble totalskadet. Brannårsakene er foreløpig ikke kjent, men politiet har ingen mistanke om at noen av brannene er påsatt.

<strong><b>REDDET UT:</strong></b> Kvinnen som bodde i dette huset ble reddet av to naboer, som fikk vekket henne med hjelp av bilhornet. Foto: DAGBLAD-TIPSER
REDDET UT: Kvinnen som bodde i dette huset ble reddet av to naboer, som fikk vekket henne med hjelp av bilhornet. Foto: DAGBLAD-TIPSER Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer