Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Brannmann skadd - en pågrepet etter boligbrann

Beboer fikk i seg røyk og en brannmann ble lettere skadd. Nå er en mann i 40-åra pågrepet.

EN PÅGREPET: Politiet rykket natt til lørdag ut til en boligbrann i Skien. En beboer fikk i seg en del røyk og en brannmann ble lettere skadd. En mann er pågrepet.

Foto: Theo Aasland Valen
EN PÅGREPET: Politiet rykket natt til lørdag ut til en boligbrann i Skien. En beboer fikk i seg en del røyk og en brannmann ble lettere skadd. En mann er pågrepet. Foto: Theo Aasland Valen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Nødetatene rykket natt til lørdag ut til en boligbrann i Skien. Politiet fikk melding om brannen klokka 4.15 i natt, og brannvesenet fikk raskt kontroll over flammene.

En kvinnelig beboer i starten av 20-åra var alene i huset da brannen startet. Kvinnen fikk i seg en del røyk, men tilstanden skal ikke være alvorlig.

En brannmann ble også lettere skadd i forbindelse med slukningsarbeidet.

- Slik jeg har forstått det, så er det mulig han har fått i seg noe strøm under slukningsarbeidet, sier operasjonsleder André Kråkenes i Sør-Øst politidistrikt til Dagbladet.

Få timer etter at meldingen om brannen kom inn, gikk politiet ti pågripelse av en mann i midten av 40-åra, som nå er mistenkt for ildspåsettelse.

- Han ble pågrepet på bakgrunn av observasjoner en politipatrulje hadde gjort i det samme området i forkant av brannen, sier Kråkenes.

Politipatruljen hadde sett mannen i det samme området like før brannen startet.

- Tekniske funn på stedet gjorde at vi klarte å koble brannen med mannen som nå er mistenkt.

Hendelsen betegnes som alvorlig, da det befant seg en person i huset da brannen startet.

- Det var en person til stede i huset, og det vil trolig ha betydning ved en eventuell tiltale, sier Kråkenes.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!