Elverum, Midt-Hedmark brann og redning

Brannmenn hevder de ikke fikk lov til å støtte varsleren

Brannsjef Nils-Erik Haagenrud skal ha kalt inn tre av fire lag til en prat. Der skal de ha blitt bedt om at de ikke fikk ta parti i konflikten på jobben.

HAR VARSLET I EN ÅRREKKE: Frode Negård (til høyre) har siden 2013 varslet om kritikkverdige forhold i ledelsen i Midt-Hedmark brann og redning. Da han som hovedtillitsvalgt varslet på vegne av kollega Petter Skjærmoen (til venstre), hevder han at han får svi. Foto: Nina Hansen
HAR VARSLET I EN ÅRREKKE: Frode Negård (til høyre) har siden 2013 varslet om kritikkverdige forhold i ledelsen i Midt-Hedmark brann og redning. Da han som hovedtillitsvalgt varslet på vegne av kollega Petter Skjærmoen (til venstre), hevder han at han får svi. Foto: Nina Hansen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

abELVERUM (Dagbladet): Brannmenn i Midt-Hedmark brann og redning (MHBR) ble i januar tatt til side av brannsjef Nils-Erik Haagenrud, og bedt om ikke å velge side i en pågående personalkonflikt.

Dagbladet har skrevet om hvordan brannmester og hovedtillitsvalgt i brannvesenet på Elverum, Frode Negård, mener at han etter en varslersak mot sjefen i desember 2016 mener seg utsatt for en hevnaksjon, da han blant annet ikke fikk delta i en husbrann der en mann omkom.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer