Brannvesenet har fått kontroll på kraftig brann i Stjørdal

Det er fortsatt uklart hva som har forårsaket brannen.

Er du på stedet? Har du bilder? Tips oss på 2400@db.no eller tlf: 24 00 00 00

Rundt klokka 13.00 meldte Politiet i Trøndelag om en kraftig brann i et terassebolig på Stjørdal. En times tid senere hadde brannvesenet kontroll på brannen.

Brannen kan sees over hele byen, skriver Adressa. Vitner i nærheten av brannen forteller om mye svart røyk og åpne flammer.

Rundt klokka 14 melder politiet på Twitter at brannvesenet gjennomsøkt alle aktuelle leiligheter i boligkomplekset. Ingen mennesker ble funnet inne i bygget.

Samtidig kunne politiets innsatsleder, Øystein Nyberg, opplyse at brannvesenet hadde kontroll på brannen.

- Vi holder på å evakuere boligene og har fått en formening om hvilken leilighet det brenner i. Vi har kommet i kontakt med eier av den, sier operasjonsleder Ole Petter Hollingen i Trøndelag politidistrikt til Dagbladet klokka 13.20.

Terreasehusene har vært Stjørdals landemerke siden de ble bygd i 1970. De tre meget synlige terrasseblokkene ble bygget som rimelige boliger for ungdom, skriver Trønder-Avisa.

- Det er store leilighetskompleks, så det er ingen tvil om at dette ser farlig ut. Det ryker mer og mer, fortalte en tipser til avisa.

Terrassehusene består av 3 blokker, hver med 11 etasjer. Det er i alt 110 leiligheter i blokkene, 44 leiligheter i blokka som brenner.

- Kriseteamet er koblet opp mot oss i politiet og vi jobber med å få oversikt over dette, sier Nyberg, og forteller til Adressa at det er flere leiligheter som har fått skader i de aktuelle oppgangene som er rammet.

Saken oppdateres