Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Brannvesenet har fått kontroll på kraftig brann i Stjørdal

Det er fortsatt uklart hva som har forårsaket brannen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Er du på stedet? Har du bilder? Tips oss på 2400@db.no eller tlf: 24 00 00 00

Rundt klokka 13.00 meldte Politiet i Trøndelag om en kraftig brann i et terassebolig på Stjørdal. En times tid senere hadde brannvesenet kontroll på brannen.

Brannen kan sees over hele byen, skriver Adressa. Vitner i nærheten av brannen forteller om mye svart røyk og åpne flammer.

Rundt klokka 14 melder politiet på Twitter at brannvesenet gjennomsøkt alle aktuelle leiligheter i boligkomplekset. Ingen mennesker ble funnet inne i bygget.

Samtidig kunne politiets innsatsleder, Øystein Nyberg, opplyse at brannvesenet hadde kontroll på brannen.

- Vi holder på å evakuere boligene og har fått en formening om hvilken leilighet det brenner i. Vi har kommet i kontakt med eier av den, sier operasjonsleder Ole Petter Hollingen i Trøndelag politidistrikt til Dagbladet klokka 13.20.

Terreasehusene har vært Stjørdals landemerke siden de ble bygd i 1970. De tre meget synlige terrasseblokkene ble bygget som rimelige boliger for ungdom, skriver Trønder-Avisa.

- Det er store leilighetskompleks, så det er ingen tvil om at dette ser farlig ut. Det ryker mer og mer, fortalte en tipser til avisa.

Terrassehusene består av 3 blokker, hver med 11 etasjer. Det er i alt 110 leiligheter i blokkene, 44 leiligheter i blokka som brenner.

- Kriseteamet er koblet opp mot oss i politiet og vi jobber med å få oversikt over dette, sier Nyberg, og forteller til Adressa at det er flere leiligheter som har fått skader i de aktuelle oppgangene som er rammet.

Saken oppdateres

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media