Brannvesenet måtte redde kjøreskolelærer og elev som hadde sittet fast i vannet i to timer i Oslo

Bekk ble til elv.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Har du bilder eller video fra oversvømmelsen? Send til 2400@dagbladet.no eller MMS til 2400.

(Dagbladet): Brannvesenet i Oslo måtte i dag redde en kjøreskolelærer og vedkommendes elev etter at en bekk ved Lilloseterveien gikk over sine bredder etter de siste dagenes regnvær i Oslo, melder Oslo-politiet på Twitter.Politiet sier de to hadde  «undervurdert bekkens dybde».

- Vi fikk melding kl. 11.04 om at det var noen problemer der, men var der ikke før kl. 12 fordi det skjedde litt andre ting. Da dro vi opp med en politimotorsykkel, som så at det stod flere biler i vannet, og at det satt to personer i en kjøreskolebil som stod fast, sier Gjermund Stokkli, operasjonsleder i Oslo politidistrikt, til Dagbladet.

- Vannet gikk opp til dørene på bilen. De hadde ringt etter bilberging for to timer siden, men det hadde altså ikke kommet noen, så da ba vi om bistand fra brannvesnet, sier Stokkli.De kom til stedet med en liten kranbil, og fikk berget bilen.

- Vi vet ikke om de kjørte inn i vannet, eller om de ble overrasket da bekken gikk over sine bredder. Det er en liten bekk som plutselig har blitt til en stor elv, sier operasjonslederen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer