HEI, KAMERATER!: Gutta i Kansas City Missouri Fire Department fikk seg en god latter da de rykket ut til meldingen om at flere personer sto fast i en heis - og fant 12 av byens politimenn inni. Foto: Kansas City Missouri Fire Department
HEI, KAMERATER!: Gutta i Kansas City Missouri Fire Department fikk seg en god latter da de rykket ut til meldingen om at flere personer sto fast i en heis - og fant 12 av byens politimenn inni. Foto: Kansas City Missouri Fire DepartmentVis mer

Brannvesenet rykket ut for å redde personer som sto fast i heis. Måtte le da de fikk åpnet dørene

- Vel, dette er flaut.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Brannvesenets store oppgave er å redde folk i nød. Derfor tok gutta i Kansas City Missouri Fire Department det på største alvor da de onsdag fikk melding om at flere personer sto fast i en heis i byen. Men det var ikke hvilken som helst adresse brannmennene måtte rykke ut til. 

Den aktuelle heisen befant seg nemlig i bygget som huser byens politiskole, og inni heisen fant brannvesenet intet mindre enn tolv litt pinlig berørte politibetjenter, skriver CNN.  

Brannvesenet var kjappe med å få ut kollegaene, men tok seg først tid til å forevige det mildt sagt komiske øyeblikket. 

Bildet av brannmannen med det brede gliset går nå sin seiersgang på nettet, og Kansas-politiet har selv skrevet en svært, svært kort uttalelse om hendelsen på sin Facebook-side: 

- Vel, dette er flaut.

Innlegget har i skrivende stund høstet 67 000 likerklikk og er delt nesten 3000 ganger. Én av dem som har ytret seg i kommentarfeltet, er brannmannen med tomlene opp på bildet. 

- Det var en sann glede å kunne gi mitt bredeste glis for gutta i blått. Jeg elsker hvordan noen av dem ser ned for å gjemme seg, mens andre...Ja, ble med på greia, skriver han. 

De tolv politibetjentene kom alle uskadd, i alle fall rent fysisk, fra hendelsen.