Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Brant inne i bilen etter påkjørsel

BÆRUM (Dagbladet): Volvoen ventet på grønt lys da den med voldsom fart ble truffet bakfra. Bensintanken på bilen eksploderte i sammenstøtet og sjokkerte vitner kunne ikke gjøre noe for mannen i bilen. Han omkom i flammene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ulykken skjedde i et lyskryss på Bærumsveien, like ved E 16 i Bærum, ved 20-tiden mandag kveld. Føreren av bilen som kom bakfra, en ennå ikke identifisert mann i 70-årene, er rutinemessig fratatt sertifikatet.

- Bilen må ha holdt minst 120 kilometer i timen, sier et vitne til Dagbladet.

Politiet har flere vitner til ulykken, som bekrefter at bilen hadde svært høy fart.

- Vi har hatt samtaler med ham, men han er ikke formelt avhørt, sier vaktsjef Lasse Hagen ved Asker og Bærum politidistrikt. Ulykken etterforskes nå av politiet i Asker og Bærum.

Tre til sykehus

Tre personer ble brakt til sykehus med mindre skader etter ulykken. Dette gjelder føreren som trolig forårsaken ulykken, og en yngre passasjer i hans bil. Men også en møtende bil ble truffet under sammenstøtet. Personen i denne bilen fikk også mindre skader.

Flere vitner skal ha forsøkt å slukke brannen i Volvoen, men det tok lang tid før brannen var slukket. Et vitne sier til Dagbladet at bilen bare eksploderte.

Vaktsjef Olsen sier det er svært uvanlig at biler tar fyr under kollisjoner. Volvoen fra 1985 ble totalt utbrent.

TOTALT UTBRENT: Bilen eksploderte, og vitner kunne ikke hjelpe føreren av bilen, som omkom i flammene.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media