Brant inne i bilen

BÆRUM (Dagbladet): Volvoen ventet på grønt lys da den med voldsom fart ble truffet bakfra. Bensintanken på bilen eksploderte i sammenstøtet. Sjokkerte vitner forsøkte å slukke brannen, men kunne ikke gjøre noe for mannen i bilen. Han omkom i flammene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ulykken skjedde i et lyskryss på Bærumsveien, like ved E16 i Bærum, ved 20-tida i går kveld. Føreren av bilen som kom bakfra, en mann i 70-åra, er rutinemessig fratatt sertifikatet.

- Bilen må ha holdt minst 120 km/t, sier et vitne til Dagbladet.

Vitner

Politiet har flere vitner til ulykken, som bekrefter at bilen hadde svært høy fart.

- Vi har hatt samtaler med føreren, men han er ikke formelt avhørt, sier vaktsjef Lasse Hagen ved Asker og Bærum politidistrikt. Ulykken etterforskes nå av politiet i Asker og Bærum.

Tre personer ble brakt til sykehus med mindre skader etter ulykken. Dette gjelder føreren som trolig forårsaket ulykken, og en yngre passasjer i hans bil. Men også en møtende bil ble truffet under sammenstøtet. Personen i denne bilen fikk også mindre skader.

Eksploderte

Flere vitner skal ha forsøkt å slokke brannen i Volvoen, men det tok lang tid før brannen var slukket. Et vitne sier til Dagbladet at bilen bare eksploderte.

Vaktsjef Olsen sier det er svært uvanlig at biler tar fyr under kollisjoner. Volvoen fra 1985 ble totalt utbrent. Føreren er ennå ikke identifisert.

KRAFTIG KOLLISJON: Toyotaen (t.h.) kom i en vanvittig fart og endte på taket etter å ha dundret inn i Volvoen bakfra. Også en tredje bil var involvert i ulykken.