Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Brant pappa i peisen

En svensk kvinne skar sin døde far i småbiter og brant kroppsdelene i peisen. Etterpå hevet hun pensjonen hans i to år, skriver Aftonbladet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kvinnen og faren var bosatt i Spania da 80-åringen døde i 1997. Ifølge datteren sovnet han rolig inn.

Men i stedet for å tilkalle lege og få faren gravlagt, skar datteren faren opp i småbiter og brant levningene i peisen i familiens hus. Asken etter faren spredde hun i fjellene rundt huset.

80-åringen ble først meldt savnet, før den 40-årige kvinnen fortalte spansk politi at faren hadde vært død i to år, skriver Aftonbladet.

Spanierne er nå i tvil om de kan finne en tiltale mot den noe uvanlig kremeringen. Datteren hevder at farens lik ble brent under verdige former, og at han ble spredd i de fjellene han elsket.

Politiet finner heller ikke asken etter mannen.

- Det har gått to år og sjansene for at hundene våre skal finne noen beinrester er små. Det finnes mange dyr i området, sier en talsmann for politiet.

Svenske myndigheter kommer til å tiltale datteren for bedrageri. Innen dødsfallet ble avslørt rakk hun å lure til seg over 200 000 kroner fra farens månedlige pensjonsutbetalinger.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media