Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Brasilianer pågrepet etter knivdrap

En 26- gammel mann er siktet for drap etter at en mann ble funnet drept i et bolighus ved St. Hanshaugen i Oslo i natt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Den drepte ble stukket i hjel med kniv, og alt tyder på at offer og gjerningsmann har sloss i den dreptes leilighet og i gangen utenfor, opplyser avdelingssjef Finn Abrahamsen ved Oslo politidistrikt.

Bolighuset i Geitmyrsveien hvor drapet ble begått, inneholder flere hybelleiligheter som leies ut til Oslo kommune, og den drepte ble funnet av andre som bodde i huset ved 02.30-tida i natt. 26-åringen ble pågrepet på plenen utenfor like etterpå.

- Vi kjenner ikke til motivet for drapet, men ingen ting tyder på at den mistenkte kjente offeret fra før. Vi har foreløpig ikke identifisert den drepte, og 26-åringen skal avhøres i løpet av søndagen, opplyser Abrahamsen.

Drapet ble begått i en del av boligen som ble solgt for mindre enn et halvt år siden, opplyser naboer. De hørte ikke noe bråk fra åstedet i det tidsrommet da drapet skal ha skjedd.

- Dette er et rolig villastrøk med lite gjennomtrekk av innflyttere. Det er helt fryktelig å oppleve at noe slikt skjer like ved ditt eget hjem, men det er ihvertfall betryggende at politiet har pågrepet en mistenkt i saken, sier en nabo.

(NTB)