Braste inn i gangbru med lasteplanet oppe

Uheldig sjåfør kan vente seg klekkelig bot.

GLEMTE Å TA NED TIPPEN:  Med lasteplanet oppe ble undergangen under jernbanebrua på Gullskogen i Drammen for lav. I forgrunnen sees restene av en gangbru som ble smadret.  Leserfoto: Sondre Adler Guriby
GLEMTE Å TA NED TIPPEN: Med lasteplanet oppe ble undergangen under jernbanebrua på Gullskogen i Drammen for lav. I forgrunnen sees restene av en gangbru som ble smadret. Leserfoto: Sondre Adler Guriby Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): En lastebil med lasteplanet opp smalt i dag inn i en jernbaneundergang ved Gullskogen i Drammen.

- Den braste først inn i en gangbru, og fortsatte så videre inn i jernbanebrua, forteller operasjonsleder i Søndre-Buskerud politidistrikt Morten Eriksson til Dagbladet.no.

Mens føreren, en mann i 60-årene, kom uskadd fra sammenstøtet, måtte en 25 år gammel passasjer til legevakta på grunn av smerter i ryggen.

Hendelsen skjedde kl 8.35 i morges.

- Gangbrua ble skadd, og er nå sperret av, men det ble ikke noe skade på jernbanebrua, opplyser politiet.

Ifølge politiet hadde mannen glemt å ta ned lasteplanet på bilen.

- Han kan nok nå vente seg et klekkelig forelegg etter veitrafikklovens paragraf om hensynsfull og aktpågiven ferdsel, sier Eriksson.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer