- Breivik ble filleristet i retten i dag

Det mener Utøya-pårørende Freddy Lie.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

OSLO TINGRETT (Dagbladet.no): Kjell Fredrik Lie, alias Freddy, mistet en av sine døtre, Elisabeth (16) på Utøya. Hans andre datter, Cathrine (17), ble hardt skadd. Denne uken er Freddy i Oslo Tinghus for å følge rettsaken mot Breivik.

- Breivik ble filleristet i retten i dag, sier Lie til Dagbladet når rettssakens tredje dag er ferdig.

Lie mener Breivik nå sliter med troverdigheten ettersom han ikke klarer å svare skikkelig for seg når han blir konfrontert av aktor Engh.

- Troverdigheten svekket Utøya-overlevende Stian Løken (21) er enig i at Breivik sliter med troverdigheten etter tredje dag i retten. Løken synes det mest interessante i retten onsdag var å høre Breivik motsi seg selv i forhold til det han har forklart i retten tidligere på dagen.

- Breivik svarte først bekreftende på at han var cellekommandør da han kom hjem fra London, men benektet senere dette. Slike tilfeller sier noe om hans troverdighet. Jeg mener Breiviks troverdighet er blitt svekket i dag, sier Løken.

- Mer usikker Samtidig sier Løken at det sikkert er stressende for Breivik å sitte i vitneboksen og at Breivik sånn sett selvsagt kan si feil innimellom.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer