900 SKUDD: Anders Behring Breivik skal ifølge VG ha hatt over 900 skudd til overs da han ble pågrepet av politiet. De fant også flere fulladede magasiner i vesten til Breivik og kuler i kamrene til riflen og pistolen som Breivik brukte. Foto: Politiet
900 SKUDD: Anders Behring Breivik skal ifølge VG ha hatt over 900 skudd til overs da han ble pågrepet av politiet. De fant også flere fulladede magasiner i vesten til Breivik og kuler i kamrene til riflen og pistolen som Breivik brukte. Foto: PolitietVis mer

Breivik hadde 900 skudd til overs

Politiet fant ammunisjonslager da Behring Breivik ble pågrepet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Da Anders Behring Breivik (32) ble pågrepet på Utøya, fant politiet et ammunisjonslager som inneholdt over 900 ubrukte skudd. Det opplyser flere kilder til VG.

Under massakren returnerte Breivik flere ganger til det hvite informasjonshuset midt på Utøya. Der lå en koffert fylt opp med ammunisjon.

Ifølge VGs opplysninger fant politiet også flere fulladede magasiner i vesten til Breivik og kuler i kamrene til riflen og pistolen som Breivik brukte.

I tillegg har krimteknikere fra politiet funnet minst 186 tomhylser på øya. Det er ikke noe som tyder på at det ble brukt andre våpen enn riflen og pistolen under massakren.

NTB