Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Brende til Syria-møte i Tyrkia i morgen: - Nok er nok

Bashar al Assads utsulting av egen befolkning og andre krigsforbrytelser gjør at det haster med å stoppe krigen i Syria og få til en fredsplan.

HUMANITÆR KATASTROFE: En kvinne hjelpes ut av ruinene etter et russisk bombeangrep i Maaret al-Numan, en by kontrollert av opprørere. Minst 70 mennesker ble drept i dette angrepet i går. De siste dagene har det kommet bilder av utsultede menneske. Utenriksminister Børge Brende mener Assad-regimet står for en rekke krigsforbrytelser. Han håper forhandlingene om Syria som starter i Genève i slutten av januar kan bli starten på et nytt kapittel og en fredsplan for det borgerkrigsherjede landet. Foto: Khalil Shawi / Reuters
HUMANITÆR KATASTROFE: En kvinne hjelpes ut av ruinene etter et russisk bombeangrep i Maaret al-Numan, en by kontrollert av opprørere. Minst 70 mennesker ble drept i dette angrepet i går. De siste dagene har det kommet bilder av utsultede menneske. Utenriksminister Børge Brende mener Assad-regimet står for en rekke krigsforbrytelser. Han håper forhandlingene om Syria som starter i Genève i slutten av januar kan bli starten på et nytt kapittel og en fredsplan for det borgerkrigsherjede landet. Foto: Khalil Shawi / Reuters Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det sier utenriksminister Børge Brende til Dagbladet.

I morgen drar han til Tyrkia for å drøfte Syria og flyktningkrisa med Tyrkias president Recep Erdogan og statsminister Ahmet Davutolu.

Senere denne måneden skal Brende sammen med USAs utenriksminister John Kerry og FNs spesialutsending for Syria, Staffan de Mistura, lede møter om Syria under World Economic Forum i Davos. I begynnelsen av februar er Norge sammen med Storbritannia, Tyskland og Kuwait arrangør for en giverlandskonferanse for Syria i London.

Fredsplan i vår?

Brende håper resultatet er et veikart for fred i Syria i løpet av våren. Norge bidrar til å meisle ut en bærekraftig styringsmodell for Syria når borgerkrigen er stanset.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss

Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

1 MÅNED*

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE

1 kr

(0,03 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED* 1 kr måned. 0,03 kr per dag

*Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (99kr/mnd) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr 3 måneder. 2,77 per dag

*Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (249,-/kvartal) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

6 MÅNEDER**

KUN 30 KR/MND- 60% rabatt

180 kr

(1 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER**

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER** 180 kr 6 måneder. 1 kr per dag

*Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (449kr/6mnd) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris etter tilbudsperioden (99kr/mnd). Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • **Abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris etter tilbudsperioden (449kr/6mnd). Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?