Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Brennende lastebil kjørte flere kilometer på E18

Sjåføren uvitende.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): En lastebil som kjører nordover på E18 i Telemark, kjørte flere kilometer med lasteplanet i full fyr uten at sjåføren var klar over det.

- Ifølge meldinger står planet i full fyr. Vi har patruljebiler ute som prøver å stoppe bilen, opplyser operasjonsleder Karl Jørgensen ved Telemark politidistrikt til Dagbladet.no i 16-tida.

Ifølge Jørgensen var lastebilen på vei nordover mot Grenlandsbrua, og brannvesen ble også utkalt.

16.25 opplyser Jørgensen at brannen er slokt.

- Lastebilen stoppet av seg selv ved avkjøringen til Valle. Brannen skyldtes et bensinaggregat som sto på lasteplanet. Aggregatet avga så varm eksos at den selvantente og satte fyr på klær og andre ting som lå ved eksosrøret, sier operasjonslederen, som opplyser at ingen personer er blitt skadd.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling