Brente bevisstløs kvinne i skrittet med sigarettglo

Limte kjønnslepper, nese og munn. Tre personer tiltalt for mishandling i Drammen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tre personer er tiltalt for mishandlingen etter en privatfest i Drammen 15. juli i fjor. Offeret, som hadde drukket både alkohol og GHB, var bevisstløs da to kvinner og én mann - omtalt som hennes venner - skal ha utført legemsfornærmelsen, melder dt.no.

De skal ha kledd av kvinnen, før de sparket, slo og brente henne i skrittet med en sigarettglo. De skal også ha hatt lim på kvinnens kjønnslepper og i hennes nese og munn. 

Politiet mener videre at den tiltalte mannen filmet og fotograferte hendelsen, men at materialet senere ble slettet.

Limmengden skal ha vært «relativ liten», slik at det ikke var fare for kvelning som følge av handlingen. Offeret, som led store smerter i ettertid, har ikke fysiske skader i dag, men sliter psykisk, ifølge dt.no.

Saken starter i Drammen tingrett i dag og har en strafferamme på halvannet år. Alle tre nekter straffskyld, men greier uansett ikke å huske noe fra den aktuelle natten, ifølge politiet.

— Det er på det rene at kvinnen er påført disse skadene, og noen har påført henne dem. Vi mener at det er de tre andre som var i leiligheten som sto for mishandlingen, forteller politiadvokat Ole Jacob Garder ved Søndre Buskerud politidistrikt til dt.no.