Rystende drapssak:

Brente i hjel familie

Mora mistet fire barn i mordbrannen og døde selv 20 måneder seinere. Nå er drapstrioen dømt på nytt.

MORDBRANN: Fire barn mistet livet i mordbrannen som rystet hele Salford utenfor Manchester i 2017. 20 måneder seinere døde også mora. Nå er drapstrioen dømt på nytt. Her fra begravelsen. Foto: NTB
MORDBRANN: Fire barn mistet livet i mordbrannen som rystet hele Salford utenfor Manchester i 2017. 20 måneder seinere døde også mora. Nå er drapstrioen dømt på nytt. Her fra begravelsen. Foto: NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Om kvelden 10. desember 2017 gikk familien på sju og la seg som vanlig. Da sola sto opp, var sju blitt til tre. 20 måneder seinere var det bare to igjen.

Den natta mistet 14 år gamle Demi, åtte år gamle Brandon, sju år gamle Lacie og tre år gamle Lia Pearson livet i en mordbrann. Drapssaken rystet ikke bare byen Salford utenfor Manchester, den rystet hele Storbritannia.

Nå er trioen som ble dømt for drapene på Demi, Brandon, Lacie og Lia også dømt for drapet på mora Michelle (35), som døde 20 måneder seinere av skadene hun pådro seg den natta, melder Manchester Evening News.

Dømt på ny

Det var Zak Bolland (26) og David Worrall (29) som sto bak selve ildspåsettelsen. De to lagde brannbomber, som de kastet inn i familiens bolig i Salford.

Motivet skal ha vært en konflikt med en av de eldste sønnene i familien, én av to brødre som klarte å unnslippe dødsbrannen med livet i behold.

I 2018 ble Bolland og Worrall dømt til livstid i fengsel, med en minstetid på henholdsvis 40 år og 37 år. 23 år gamle Courtney Brierley, ekskjæresten til Bolland, ble dømt for medvirkning til drap, og ble idømt en 21 års lang fengselsstraff.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer