Briten filmet seg selv i stjålet Porsche - få minutter senere sitter han fast i bilen og ender i fengsel

- Den er min, selvfølgelig. Jeg har kontakter. Du kjenner meg, forteller han i klippet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Det er BBC News som melder om videoen der en innbruddstyv har tatt med seg bilnøklene til en Porsche Boxter og filmet seg selv mens han skryter til kamera og ruser motoren.

- Det er jeg som kjører, men det er kompisen min sin bil. Jeg har nettopp hentet en tv, sier han til mobilkamera og legger til at han sitter i en Porsche fordi han har «kontakter».

Opptaket er nå frigjort av lokale politimyndigheter. Se klippet øverst i saken.

25-åringen ble dømt til fire år i fengsel, og er fratatt retten til å kjøre bil. Inbruddet fant sted i Longlevens i Gloucester, England, og sammen med en annen 26-åring tok de også med seg en TV og en lommebok fra boligen.

Tyveraidet skjedde i januar i år, og få minutter etter han avsluttet skrytevideoen krasjet 25-åringen i en vegg, ble sittende fast i bilen og senere tatt. Kameraten stakk av fra stedet. 

Briten har siden erklært seg skyldig i innbrudd, biltyveri, kjøring i påvirket tilstand, samt biljkjøring uten gyldig forsikring og startet soningen i juni.

26-åringen som forlot åstedet ble mandag dømt til 35 måneder i fengsel etter å ha vært etterlyst siden 19. november, skriver BBC