Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Britene tror ikke på atomavtale med Iran før fristen

Storbritannias utenriksminister Philip Hammond tror ikke en atomavtale med Iran blir ferdigstilt før fristen 24. november.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Han åpner imidlertid for å skyve på den selvpålagte fristen dersom en enighet er innenfor rekkevidde.

- Dersom vi gjør betydelige steg mot en avtale tror jeg vi vil finne en måte å utsette fristen på, sa Hammond da han møtte pressen i Latvias hovedstad Riga onsdag.

Konflikten om atomprogrammet har vart i tolv år og skyldes at verdenssamfunnet ikke har fått forsikringer om at Iran ikke bruker programmet til å utvikle atomvåpen.

Forhandlingene foregår i Wien mellom Iran på den ene siden og de fem faste medlemmene av FNs sikkerhetsråd samt Tyskland på den andre siden.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling