Britisk ambassadeansatt funnet drept i Libanon

Kvinnen, som jobbet ved Storbritannias ambassade i Beirut, er funnet drept.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Kroppen hennes ble funnet ved siden av en motorvei på lørdag, ifølge politiet i Libanon. Dette skriver en rekke britiske medier, blant annet BBC, SkyNews og Independent.

Politikilder har informert BBC om at kvinnen skal ha blitt seksuelt misbrukt og kvalt.

Britiske myndigheter sier til Sky News at dødsfallet vil bli etterforsket av politiet i Libanon, i samarbeid med britiske myndigheter. De har også tilbudt konsulær bistand til hennes familie. I en uttalelse sier familien at de dypt fortvilet over tapet av kvinnen.

- Vi er knust over tapet. Vi gjør alt vi kan for å forsøke å forstå hva som har skjedd. Vi ber alle medier om å respektere vårt privatliv slik at vi kan samles som en familie i denne vanskelige tiden, sier en talsperson for familien.

Kvinnen skal ha vært ute på en bar fredag, og dro hjemover rett etter midnatt, skriver The Telegraph, som også påpeker at slike hendelser er uvanlige i Beirut - til tross for sikkerhetssituasjonen i landet.

Kvinnen jobbet som leder for avdeling for internasjonal utvikling siden januar 2017.

- Våre tanker er med hennes familie og venner i denne svært opprørende tiden, sier en talsmann for avdelingen kvinnen jobbet i.

Saken oppdateres.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer