Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Britisk cruiseskip rammet av uhell - igjen

Cruiseskipet «Aurora» måtte torsdag snu og vende tilbake til Southampton i Sør-England, etter at nok et uhell rammet luksusfartøyet. Mange av passasjerene om bord krever nå pengene tilbake.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det er ikke småpenger rederiet P& kan bli nødt til å punge ut med: Enkelte av passasjerene hadde betalt over 40.000 pund, eller nærmere en halv million kroner, for turen med anløp i 40 havner verden over.

«Aurora» har vært forfulgt av uhell siden prinsesse Anne skulle døpe 76.000-tonneren ved sjøsettingen i 2000 og champagneflasken nektet å la seg knuse. I 2003 ble skipet nektet å anløpe Hellas, etter at passasjerene om bord ble rammet av voldsom magesyke.

Etter ti dagers forsinkelse var det sent onsdag kveld endelig klart for avgang fra et forblåst og vinterlig England med kurs for sol og varme. Passasjerene hadde kortet ventetiden med gratis drinker og underholdning, men så gikk det galt igjen.

Denne gangen var det skipets hovedmotor som sviktet, opplyste talsmenn for P& torsdag. «Aurora» kom ikke lenger enn til øya Wight, et par-tre mil sør for Southampton, før kapteinen måtte gi ordre om vendereis.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media