Britisk finansmann pågrepet for brutalt drap på to prostituerte

En av dem ble funnet i en koffert på balkongen.

FUNNET DREPT:  To prostiuterte ble funnet drept i en leilighet i forretningsstrøket Wan Chai i Hongkong. Foto: REUTERS/Tyrone Siu
FUNNET DREPT: To prostiuterte ble funnet drept i en leilighet i forretningsstrøket Wan Chai i Hongkong. Foto: REUTERS/Tyrone SiuVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En britisk finansmann er arrestert i Hongkong, mistenkt for drapet på to prostituerte. De to kvinnene ble funnet i mannens leilighet i Wan Chai-distriktet i Hongkong, skriver The Telegraph.

Den 29 år gamle finansmannen skal angivelig jobbe for en internasjonal toppbank.

En av de to prostituerte skal ha blitt funnet i en koffert på leilighetens balkong. Politiet mener liket kan ha blitt oppbevart der i flere dager. Kvinnen skal nesten ha blitt halshogd.

- Hender og føtter var bundet sammen med tau. Hun var naken og var pakket inn i et håndkle, sier en kilde til The South China Morning Post.

Passet hennes skal ha blitt funnet på stedet, skriver avisa, og kvinnen skal være en 25-åring fra Indonesia.

Den andre kvinnen ble funnet drept i stua. Hun hadde blitt knivstukket en rekke ganger i kroppen og halsen, og kniven ble funnet på åstedet.

En talsperson for det britiske utenriksdepartementet bekrefter overfor BBC at en britisk borger er arrestert i Hongkong.

- Vi er i kontakt med det lokale politiet og er klare til å bistå ved behov.