Britisk kongefamilie i ny storm

Prinsesse Michael av Kent og hennes familie får gratisgoder de ikke skal ha. Nå er britene forbannet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det er gått en knapp uke siden dronning Elisabeths svigerdatter Sophie mildt sagt sjokkerte britene. Hun uttalte seg om forbudte områder som politikk og narkotika, hun snakket nedsettende om dronningen og kalte statsministerens kone for «fryktelig, fryktelig, fryktelig».

Britene ble ikke begeistret, og flere har tatt til orde for å avskaffe monarkiet. Nå har de som vil kvitte seg med dronningen og slekta hennes, fått vann på mølla:

Nå har nemlig en liste over gratisgoder, eller såkalte freebies blitt offentlig eie. De som nyter godene, er prinsesse Michael av Kent og ektemannen hennes.

Paret har reist til 24 eksotiske reisemål jorda rundt de siste 15 månedene. Pris: Ikke en eneste liten britisk penny, skriver The Sun harmdirrende og døper dem til de grådige «Rent-a-Kent'ene» med henvisning til Rent-a-Wreck.

Britiske diplomater skal ha vært bekymret for måten paret utnytter sin posisjon på. Prinsesse Michael har tilnavnet «Prinsesse Pushy» - prinsessen som presser på for å få det hun vil ha.