Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Britisk kvinne: - Jeg puttet lodd verdt 413 millioner i lomma. Så havnet det i vaskemaskinen

Jakt etter lotterivinner i England.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Den niende januar lovte National Lottery i Storbritannia ut en rekordsum tilsvarende 826 millioner kroner til to vinnere

Et britisk ektepar meldte seg og tok den ene halvparten, men den andre vinneren hørte ikke lotteriselskapet noe fra.

Nå, etter to uker med klappjakt i byen der loddet er registrert solgt, har en kvinne fra Worcester i England meldt seg, skriver BBC.

- Nervøs og skremt Hun hevder å ha puttet vinnerloddet i en bukse som igjen havnet i vaskemaskinen, ifølge butikkeier Natu Patel.

- Hun var ganske nervøs og skremt. Jeg spurte henne om hun hadde med seg loddet, og hun sa at hun hadde det. Da dro hun fram et lodd som var krøllete og utvasket, sier Patel til BBC.

Patel har likevel god tro på at Camelot, firmaet som driver lotteriet, kan få undersøkt om det er det riktige loddet eller ikke.

Sistnevnte har kommet med en uttalelse om at alle mulige vinnere i lotteriet må sende inn sine lodd innen tretti dager etter at prisen ble annonsert.

- Vi puttet loddet i en mappe og ba henne sende det inn, sier Natu Patel til den britiske kanalen.

- Bra for byen Hvis loddet viser seg å være ekte vinnervare, så har Patel solgt det mest verdifulle loddet gitt i Storbritannia siden National Lottery ble lansert i november 1994.

Derfor håper også han at loddet virkelig har vinnertallene 26, 27, 46, 47, 52 og 58.

- Det hadde vært en vinn-vinn-situasjon. Da havner Worcester kanskje på kartet for en gangs skyld, også når det ikke er flom, sier Natu Patel.

 

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media