Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Málaga

Britisk mann ble funnet død med skinke på rumpa. Hadde kjønnsorganet i en tunfiskboks

Ble funnet død på flyplassen i Málaga. 

FLYPLASS: En 51 år gammel britisk mann er funnet død på flyplassen i Málaga i Spania. Foto: Terry Wha / Wikimedia Commons
FLYPLASS: En 51 år gammel britisk mann er funnet død på flyplassen i Málaga i Spania. Foto: Terry Wha / Wikimedia Commons Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En britisk mann (51) ble fredag funnet død på en benk på flyplassen i Málaga i Spania.

Mannen ble funnet halvnaken med en tunfiskboks rundt penis. På begge rumpeballene lå det skinkebiter, skriver det britiske nettstedet Metro.com.

Bundet til benken

Det var i 09-tiden fredag forrige uke at han ble funnet av en sikkerhetsvakt. Benken stod på utsiden av flyplassen, skriver Daily Mail.

Sikkerhetsvakten slo alarm da han så at den ene hånda til mannen var bundet til benken med strips. Buksa hang rundt anklene.

Spansk politi etterforsker dødsfallet, og ifølge en obduksjonsrapport skal mannen ha sovnet og blitt kvalt av sitt eget oppkast etter å ha drukket store mengder alkohol.

Ifølge Metro har politiet forsøkt å finne ut hvorfor mannen var tilsølet da han ble funnet, og hvorfor hånda hans var bundet fast i benken. Men politiet er fortsatt usikre.

Etterforskes som drap

Ifølge kilder Metro har snakket med blir saken etterforsket som et drap.

- Det er ingen åpenbare tegn til vold på kroppen hans, men stillingen han ble funnet i skapte mistanke om at det har skjedd noe, sier en kilde.

Nettstedet skriver at politiet fortsatt er usikre på hva han gjorde på flyplassen, men de tror at han kan ha gått glipp av et fly og deretter sovnet. Politiet har funnet id-papirer på mannen.

Andre kilder hevder at han kanskje kan ha blitt utsatt for et seksuelt overgrep mens han lå på benken, skriver nettstedet Mirror.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!