Britisk pedofil kobles til Maddie-saken

Raymond Hewlett (64) var i Portugal samtidig som McCann-familien - og er nå forsvunnet.

BORTE I TO ÅR: Madeleine McCann forsvant fra ferieboligen i Praia da Luz 3. mai 2007. Hun var nesten fire år gammel. Foto: PRIVAT/AFP/SCANPIX
BORTE I TO ÅR: Madeleine McCann forsvant fra ferieboligen i Praia da Luz 3. mai 2007. Hun var nesten fire år gammel. Foto: PRIVAT/AFP/SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet): Detektiver som jobber for forsvunnede Madeleine McCanns foreldre, er reist til Portugal for å lete etter Raymond Hewlett (64). Den britiske ekssoldaten og dømte seksualovergriperen var i landet i samme tidsrom som Madeleine forsvant - og er nå selv forsvunnet, skriver Sky News.

Likner fantomtegningIfølge The Sun likner 64-åringen påfallende mye på en fantomtegning som ble laget av en mann som ble sett bærende på et barn i nærheten av McCannenes feriebolig da Madeleine ble borte. Han ble avhørt av portugisisk politi i tida etter forsvinningen - men alibiet skal være tynt.

Hewlett, som har et langt kriminelt rulleblad som omfatter overgrep mot seks unge jenter, er allerede etterlyst i Storbritannia og Irland helt uavhengig av Madeleine-saken. Grunnen til at Gerry og Kate McCann har fattet interesse for mannen, er nye opplysninger om 64-åringen:

Da Madeleine forsvant 3. mai for to år siden, bodde Hewlett med sin kone og seks barn i Tavira, bare en times kjøring fra Praia da Luz. Familien levde spartansk i en ombygd varebil og kjørte fra sted til sted.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer