ETTERLYST: Poltiet går ut med bildene i håp om at noen som bor i områdene eller kjenner de mistenkte vil anmelde personene. Foto: Metropolitan Police.
ETTERLYST: Poltiet går ut med bildene i håp om at noen som bor i områdene eller kjenner de mistenkte vil anmelde personene. Foto: Metropolitan Police.Vis mer

Britisk politiet går ut med bilder av mistenkte

Politiet gikk i dag ut med de femten første bildene av mistenkte opprørere. Nå lover politiet mange flere.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet:) I dag gikk Scotland Yard ut med de første av det som skal bli mange flere bilder av mistenkte opprørere fra London-opptøyene.

Se bildene av de mistenkte opprørerne her.

Slipper bilder - I dag har vi sluppet de første av mange bilder av mistenkte, og vil fortsette med dette i tiden fremover, skriver Metropolitan Police på sin hjemmeside.

Flere politistyrker jobber med detaljerte undersøkelser og vil med å gå ut med bilder av mistenkte, forhåpentligvis for å få inn tips fra personer som kjenner dem igjen.

Disse bildene er fra overvåkningskamera tatt under Croydon-opptøyer i går kveld og i Norwood Road i morgentimene i dag.

Advarer mot nye opptøyer - I tillegg til de mange arrestasjonene, arbeider vi hardt med for å få identifisert de mistenkte, sier etterforskningsleder Simon Foy.

Han advarer de som planlegger nye opptøyer.

- Vi vil ha bilder og bevis vi kan bruke til å identifisere deg og bringe deg til rettferdighet, sier han, og oppfordrer folk som gjenkjenner personer på bildene om å kontakte etterforskningsteamet.

LONDON BRENNER: En 140 år gammel møbelbutikk sto i brann i Croydon i London i går natt. Foto: EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA
LONDON BRENNER: En 140 år gammel møbelbutikk sto i brann i Croydon i London i går natt. Foto: EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA Vis mer