Britisk treåring fryktes bortført i Portugal

Politiet har slått full alarm.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Portugisisk politi har slått full alarm, etter at en tre år gammel britisk jente forsvant fra et hotell på Algarve-kysten mens foreldrene spiste middag.

Madeleine McCann forsvant sporløst fra hotellrommet i Warner Ocean Summer Club nær det populære feriestedet Praia da Luz torsdag kveld.

Foreldrene hadde lagt henne og tvillingsøsknene for natten og satt og spiste middag sammen med noen venner på en tapasrestaurant bare 50 meter unna da den tre år gamle jenta forsvant.

Da foreldrene kom tilbake til rommet fant de tvillingene i dyp søvn, men Madeleines seng var tom.

Ifølge en venn av familien var vinduslemmene brutt opp og foreldrene er derfor overbevist om at den blonde lille jenta er bortført.

- De sjekket rommet hver halvtime, forteller Gill Renwick som satt og spiste sammen med ekteparet fra Leicester.

- Det er helt åpenbart at hun er bortført. Hun kunne ikke ha kommet seg ut på egen hånd, og vinduslemmene var brutt opp, sier Renwick.

Politiets etterforskere jaktet fredag på fingeravtrykk og andre spor som kan fortelle hvor den lille jenta har tatt veien, og satte inn sporhunder, båter og helikoptre i letingen.

SØK: Politiet i Algarve leter etter den tre år gamle jenta som er sporløst forsvunnet. Foto: VASCO CELIO/REUTERS
SØK: Politiet i Algarve leter etter den tre år gamle jenta som er sporløst forsvunnet. Foto: VASCO CELIO/REUTERS Vis mer

- Vi etterforsker saken, men ettersom tiden går blir andre forklaringer enn bortføring stadig mindre sannsynlige, sier en talsmann for politiet.

(NTB)

SAVNET: Den tre år gamle britiske jenta Madeleine McCann forsvant fra hotellrommet klokka 22.00 torsdag kveld.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer