Britiske «sex-rovdyr» med vodka og BMW holdt småjenter som slaver i ukesvis

Fristet med godteri og dyre middager - forgrep seg på over 25 småjenter.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Det yngste offeret var åtte år. De fleste var akkurat i begynnelsen av tenårene.

Det totale antallet ofre i en av de mest sjokkerende sexovergrepsbølgene som har rystet De britiske øyer er minst 35 - og antas av politiet å kunne være så høyt som 100.

Overgrepsgjengene kan gjøre store penger - Scotland Yard anslår den årlige gevinsten fra hver enkelt barneprostituert så høy som 3,5 millioner kroner.

Sjenket sprit Ni menn fra Derby ble denne uka fengslet for overgrep på totalt 27 jenter, skriver Daily Mail.

Gjengen, som består av menn i 20-årene, cruiset gatene i en senket BMW med sotede ruter. De sjarmerer de unge kvinnene - eller jentene - med vodka, godteri og løfter om dyre middager og penger.

Ofte plukket de ut sine ofre utenfor kafeer, klesbutikker og til og med skoler, der de var sikre på å finne unge, lette ofre de senere kunne utnytte på det groveste.

For etter å ha skjenket småjentene fulle på vodka, servert i plastkrus de gjemte under setene i BMWen, ble de purunge ofrene tatt med til flere leiligheter gjengmedlemmene leide.

Holdt fanget I leilighetene, som nesten ikke var møblert men kun hadde noen madrasser strødd ut over gulvet, fungerte de fulle småjentene som rene sexdokker for de brutale overgriperne.

Gang på gang ble de tvunget til rå sex - om de protesterte ble de truet med å bli slått med en hammer eller skutt.

Jentene ble holdt fanget, ofte opptil flere uker.

Mens noen gjengmedlemmer voldtok småjentene, filmet andre overgrepene med mobiltelefonene sine, ifølge britisk politi.

Flere gjengmedlemmer var ifølge BBC selv godt gift, og hadde egne barn.

«Rovdyr» - De sa de skulle kjøpe is eller en god middag til oss. En del av deg tenker at det er litt spennende, og at du har funnet en mann som kan ta vare på deg. Men så gikk de over til å utnytte hver eneste lille del av deg, hikster et av ofrene overfor Daily Mail.

Derby-overgrepene er heller ikke de eneste. For få uker siden ble en fem mann sterk gjeng i Rotherham i Yorkshire dømt til 32 års fengsel for serieovergrep mot jenter mellom 12 og 16.

Dommer Peter Kelson var klar da han ga mennene deres straff: Han omtalte gjengen som «sex-rovdyr», og fortsatte:

- Dere syntes vel dere hadde det gøy. Nå skal dere få deres straff. Dere dømmes alle fem for sex med et barn. Og det er stikkordet: et barn.