Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Britney (8) fikk botox- behandling av moren

Nå har Kerry Campbell (34) mistet foreldreretten og etterforskes for barnemishandling.

TRE STEDER:  Kerry Campbell injiserte selv botoxen tre forskjellige steder i ansiktet til den åtte år gamle datteren. Foto: STELLA PICTURES/ PLANET PHOTOS
TRE STEDER: Kerry Campbell injiserte selv botoxen tre forskjellige steder i ansiktet til den åtte år gamle datteren. Foto: STELLA PICTURES/ PLANET PHOTOS Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Mange amerikanske tv-seere satte nok kaffen i halsen da Kerry Campbell i forrige uke fortalte om hvordan hun injiserte botox i ansiktet på sin åtte år gamle datter Britney.

- Alle gjør det og alle snakker om det. Vi gjør ikke noe ulovlig, og jeg vil ikke at min datter skal være den eneste som ikke får litt ekstra hjelp, sa Kerry på ABCs «Good Morning America».

Kerry Campbell er opprinnelig fra Birmingham i Storbritannia, men er bosatt i San Francisco, California. Nå har myndighetene i den amerikanske delstaten fratatt Campbell foreldreretten mens hun etterforskes for barnemishandling, melder ABC News.

- Helt for det På «Good Morning America» forsvarte Kerry Campbell behandlingen, som hun mente ikke utgjorde noen helserisiko for datteren. Hun understreket også at det var Britney selv som ønsket antirynkebehandlingen.

- Hun klagde over ansiktet sitt, at hun hadde rynker og liknende. Da jeg foreslo det, var hun helt for det, sa moren.

Kerry jobber ved en skjønnhetssalong og bruker selv botox jevnlig.

- Hun hadde sett meg gjøre det før. Så da vi gjorde det første gangen, gikk det helt fint for henne, sa Kerry til «Good Morning America».

- Gjør vondt iblant Kerry fortalte at hun satte injeksjonene i leppene og rundt øynene til den åtte år gamle datteren. 

- Det gjør vondt iblant. Det gjør meg nervøs. Men jeg har blitt vant til det, sa Britney selv.

Moren fortalte at hun ikke brukte så mye botox at det utgjorde en markant forskjell.

- De får gangene vi gjorde det, så ble linjene mindre markerte. De forsvant ikke helt, hun er et barn, sa Campbell.

Skal bli en stjerne I et intervju med den britiske avisa The Sun forteller Kerry at Britney en dag «skal bli en stjerne», og at denne behandlingen skal hjelpe henne på veien mot dette målet.

- Jeg vet at hun en dag vil bli en modell, skuespiller eller sangerinne, og disse behandlingene vil sikre at hun holder seg ung og har et babyansikt lengre, sier Kerry til The Sun.

FORSVARTE BEHANDLINGEN:  Kerry Campbell sa i tv-showet Good Morning America i forrige uke at behandlingen ikke utgjorde noen helserisiko, og at datteren selv ønsket det. Foto: STELLA PICTURES/ PLANET PHOTOS
FORSVARTE BEHANDLINGEN: Kerry Campbell sa i tv-showet Good Morning America i forrige uke at behandlingen ikke utgjorde noen helserisiko, og at datteren selv ønsket det. Foto: STELLA PICTURES/ PLANET PHOTOS Vis mer

Hun har også vokset leggene til datteren i et forsøk på å forhindre hårvekst når Britney når puberteten.

- Jeg er sikker på at folk som leser dette vil tenke at jeg er uansvarlig, men jeg kan forsikre dem om at jeg tester botoxen på meg selv først. Alt jeg vil er at Britney skal få den beste starten på livet, så det blir enklere for henne å bli en superstjerne, sier Kerry til The Sun.

- Flere mødre burde gjøre dette for døtrene sine, legger hun til.

- Kan endre ansiktsformen Helseekspertene er imidlertid ikke i tvil om at botoxbehandlingen skader datteren.

- Hvis du injiserer det i ansiktet og det flytter seg mot halsen din, kan det hindre deg i å svelge. Det kan forflytte seg slik at du slutter å puste. Om du bruker det regelmessig i et barns ansikt kan det faktisk endre ansiktsformen fordi musklene interagerer med benmassen for å forme ansiktet slik det vil se ut som voksen, sier ABC News' helseredaktør og lege Richard Besser.

Flere eksperter påpeker også at botoxbehandlingen vil kunne gi Britney psykiske problemer. Selv tilbakeviste Kerry påstandene overfor ABC News.

- Ser du at det er noe galt med datteren min, psykologisk sett? Jeg har et normalt barn. Dette ødelegger ikke sjelen hennes. Hun er lykkelig. Hun løper rundt. Hun er smart, sa Kerry i forrige uke.

- GJØR VONDT:  Selv fortalte Britney at behandlingen gjorde vondt, og at hun var nervøs, men at hun hadde vendt seg til det. Foto: STELLA PICTURES/ PLANET PHOTOS
- GJØR VONDT: Selv fortalte Britney at behandlingen gjorde vondt, og at hun var nervøs, men at hun hadde vendt seg til det. Foto: STELLA PICTURES/ PLANET PHOTOS Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media