Britney på fyllefest

Det jomfruelige bildet av popstjernen Britney Spears rakner. Se bildene fra fyllefesten!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Britney Spears har tidligere hevdet at hun aldri rører alkohol.

- Det spiller ingen rolle for meg at du må være 21 år for å drikke alkohol i USA. Jeg drikker ikke alkohol, har hun sagt i et intervju.

Nå rakner Britneys image. På Halloween var popstjernen i Leipzig i Tyskland, og tok seg en fridag under turnéen. Fra klokka 19 var hun på Moritzbastei disco, der hun ble observert tydelig beruset, skriver den tyske avisa Bild.

Avisa skriver videre at Britney tømte i seg Piña Colada og White Russian. Seinere på kvelden tente hun opp en sigarett. Britney ble på festen i seks timer.

Bild har skaffet bildene fra festen. Et av dem viser popstjernen som løfter opp det rosa miniskjørtet sitt, og på et annet står hun med en drink i hånda.

En livvakt ser opptrinnet, og løper rundt for å skjerme henne fra fotografen. Livvaktene får dratt Britney inn i en ventende limousin, og kjører raskt tilbake til hotellet.

Hvis informasjonen til Bild stemmer, er episoden en stygg ripe i lakken til Britney. Hun har framstått som et dydsmønster. I tillegg til å ta avstand fra alkohol, har popstjernen sagt hun er jomfru, og vil spare seg til hun blir gift. Nå kan troverdigheten hennes ha fått et alvorlig skudd for baugen.

Britney spiller i Oslo Spektrum 8. november.

Se bildene fra festen!

<B>HMMM..:</B> Dette bildet skal ikke være fra den omtalte festen..