Brødre krasjet front mot front

Tragisk tilfeldighet ryster USA.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Brødrene Jessie og James West krasjet front mot front i hver sin bil. Begge ble drept momentant, skriver lokalavisen Kalamazoo Gazette


Politiets undersøkelser kan ennå ikke forklare hva som forårsaket ulykken som fant sted i Paw Paw i Michigan i USA, men trolig mistet James (33) kontrollen over sin 1985 Chevrolet Monte Carlo. Han kom kjørende nordover på den snødekte 39. gate, og kom over i feil kjørefelt. I motsatt retning kjørte broren Jessie (24) i sin 1988 Dodge Daytona.

- Man kan se hvor James mistet kontrollen før de krasjet, sier Wayne Polomcak ved van Buren-distriktets sheriffkontor, og legger til at det ikke er noe som tyder på at det var noen uoverensstemmelse mellom brødrene og at krasjet regnes som en tragisk ulykke.

Ulykken skjedde litt over klokken tre på søndag ettermiddag. Jessies hadde ikke følt seg i form og dradd tidlig hjem fra jobb den dagen. Brødrene bodde sammen i  Decatur, ikke langt fra ulykkesstedet.

James hadde ikke sikkerhetsbelte på seg og ble kastet ut gjennom frontruten og funnet i veibanen. Jessie hadde belte på, og ble sittende fast i bilvraket. Begge ble erklært døde på stedet.

Politiet vil rutinemessig foreta blodprøver av de to, men det er ikke grunn til å mistenke at noen var påvirket av alkohol.

UFORKLARLIG: Politiet vet ikke hvorfor storebror James mistet kontrollen på bilen sin, da ulykkespunktet var fritt for snø og is.
TRAGISK SAMMENSTØT: Brødrene døde momentant etter sammenstøtet. Bildene er gjengitt med tillatelse fra <a href="http://www.woodtv.com/Global/story.asp?S=6107776&nav=menu44_2">Woodtv.com</a>