Tyskland:

Brødre omkom i tragisk badeulykke

De to guttene på sju og ni år var på ferie i Tyskland sammen med familien.

POPULÆRT BADESTED: Tysk politi står på stranda ved innsjøen Rursee der de to guttene sist ble sett. Foto: Ralf Roeger/DPA
POPULÆRT BADESTED: Tysk politi står på stranda ved innsjøen Rursee der de to guttene sist ble sett. Foto: Ralf Roeger/DPA Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tyskland er rystet etter en tragisk svømmeulykke som kostet to brødre på sju og ni år livet.

Barna ble meldt savnet rundt klokka 18 onsdag 25. august

De ble sist observert i strandområdet ved innsjøen Rursee i den tyske byen Simmerath, skriver den tyske avisa Bild.

Simmerath ligger i byregionen Aachen, nær grensa til Belgia.

Var på sommerferie

De tyske brødrene, som bodde i England med foreldrene sine, var på ferie i hjemlandet sammen med familien for å besøke venner da de plutselig forsvant.

Flere patruljer, samt redningstjenester, rykket umiddelbart ut til stedet.

Seinere samme kveld bekreftet tyske myndigheter at de to guttene var funnet livløse. Ifølge avisa ble de gjenopplivet på stedet og hastet i luftambulanse til et nærliggende sykehus.

Døde på sykehuset

Helsetilstanden ble først beskrevet som kritisk, men livet sto ikke til å redde. I løpet av natta døde både sju- og niåringen.

Statsadvokaten i byregionen Aachen skal etterforske hendelsen og finne ut av om dødsfallene er et resultat av uaktsomhet.

Tidligere i sommer ble en 16 år gammel belgier funnet død i den samme innsjøen, etter å ha hoppet fra en brygge. Tenåringen ble funnet livløs to timer seinere av et dykkerteam.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer