KNIVSTUKKET: Den 39 år gamle mannen ble stukket ned midt under en konsert på Sentrum Scene i Oslo. Foto: Espen Hovde
KNIVSTUKKET: Den 39 år gamle mannen ble stukket ned midt under en konsert på Sentrum Scene i Oslo. Foto: Espen HovdeVis mer

Brødre siktet for drapsforsøk

39-åring knivstukket på Sentrum Scene i Oslo.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Et brødrepar med vietnamesisk opprinnelse er siktet for drapsforsøk på en 39-åring på Sentrum Scene i Oslo for drøyt en uke siden. Mandag ble begge varetektsfengslet i fire uker.

- Tilknytningen deres til knivofferet vil vi foreløpig ikke gå inn på, fordi det har direkte å gjøre med motivet, forteller politiadvokat Arne Donald Andersen i Oslo politidistrikt til NTB.

39-åringen overlevde knivstikkingen, men ble alvorlig skadet.

Les også: - Et målrettet drapsforsøk

De siktede må sitte i full isolasjon de første to ukene i varetekt, mens de ble underlagt brev- og besøksforbud for hele perioden av Oslo tingrett.

Knivstikkingen skjedde foran scenen i konsertlokalet Sentrum Scene. Det var pause i den vietnamesiske julekonserten da knivangrepet skjedde noen minutter før klokken 19 søndag 28. desember.

De to ble pågrepet nyttårsaften. Den ene meldte seg selv for politiet, mens den andre ble pågrepet i sin bolig, ifølge Aftenposten.no.

(NTB)

 

PÅGREPET: Politiadvokat Arne Donald Andersen vil ikke fortelle hvilken tilknytning de siktede har til offeret. Foto: Scanpix
PÅGREPET: Politiadvokat Arne Donald Andersen vil ikke fortelle hvilken tilknytning de siktede har til offeret. Foto: Scanpix Vis mer