Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Trysil:

Brødre solgte leiligheter for 163 millioner i Trysil

Etter 30 millioner i salg de to seneste ukene, har brødrene Per Morten og Trond Ola Hektoen nå solgt leiligheter for tilsammen 163 millioner.

TRYSIL: Per Morten og Trond Ola Hektoen nå solgt leiligheter for tilsammen 163 millioner i The Lodge-prosjektet i Trysil. Foto: The Lodge Trysil
TRYSIL: Per Morten og Trond Ola Hektoen nå solgt leiligheter for tilsammen 163 millioner i The Lodge-prosjektet i Trysil. Foto: The Lodge Trysil Vis mer

(Finansavisen:) - De siste to ukene har det vært fullt kjør igjen, sier Per Morten Hektoen til Finansavisen.

Sammen med broren Trond Ola Hektoen står han bak fritidsboligprosjektet The Lodge i Trysil, hvor de skal bygge totalt 113 leiligheter.

Nær 400 mill.

I februar i fjor ble første salgstrinn lagt ut, 57 leiligheter. Disse er nå under bygging og er planlagt å stå ferdige 1. kvartal neste år.

Brødrene Hektoen har ifølge avisen også virksomhet på Savalen, i hedmarkskommunen Tynset, hvor de driver spahotell, har bygget badeland og også der ferieleiligheter.

I tiden etter salgsstart for The Lodge i Trysil ble tilsammen 38 leiligheter solgt, men så stoppet det mer eller mindre opp utover høsten og gjennom januar, forteller Hektoen. Det har endret seg de to siste ukene.

På 14 dager har de to brødrene solgt åtte leiligheter, for tilsammen 30 millioner kroner, skriver Finansavisen.

Nå er 46 av de 57 leilighetene solgt, for tilsammen 163 millioner kroner.

Hele prosjektet, med alle 113 leiligheter, har en samlet salgsverdi på nær 400 millioner kroner. Snittprisen pr. kvadratmeter ligger på 55.000 kroner.

De største borte
Flertallet av leilighetene er 56 kvadratmeter store, men de aller største er på 124 kvadratmeter.

- Vi har solgt ut alle de største leilighetene, sier Hektoen.

Prisspennet for leilighetene har ligget fra 2,6 til 6,7 millioner kroner, men det er nå kun noen av de mindre leilighetene som er igjen i første byggetrinn, med prislapp fra 3 til 3,2 millioner kroner.

Andre økonominyheter:
Meglerhus er stålbull på Borr ​
​ Dette skjer i dag - fredag

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling