Kreftdiagnosen som endret alt:

Brødrene fikk sjokkdiagnosen nesten samtidig. Nå advarer de andre

Da broren døde i 2010, dro Eivind Roar Korsveien (66) og lillebroren til legen for å sjekke seg for prostatakreft. Da kom sjokket.

Merket ikke noe: - Egentlig trodde jeg ikke at det var noe siden jeg ikke merket noe til den, sier Eivind Roar Korsveien om diagnosen han fikk i 2011. Foto: JØRN H. MOEN
Merket ikke noe: - Egentlig trodde jeg ikke at det var noe siden jeg ikke merket noe til den, sier Eivind Roar Korsveien om diagnosen han fikk i 2011. Foto: JØRN H. MOEN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Hvert år får over 5 000 menn i Norge prostatakreft, og i løpet av 2010 og 2011 var brødrene Korsveien tre av dem. Da den eldste døde den 22. desember 2010, dro de to yngre brødrene til legen for å sjekke seg. Ingen av dem hadde noen symptomer.

Overraskelsen var derfor stor da det viste seg at begge to hadde diagnosen.

- Egentlig trodde jeg ikke at det var noe siden jeg ikke merket noe til den. Det var ikke i tankene mine i det hele tatt, sier Eivind Roar Korsveien (66) til Dagbladet.

Du kan nå betale med

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer