Brødrene gråt og ba en siste bønn for «Jeddi» (28)

Familie og Young Guns-medlemmer følger kista fra Oslo til Pakistan.

STOR SORG: Nære pårørende bar i dag kista til den drepte trebarnsfaren Mohammed Javed ut av moskeen i Åkebergveien.  (Mennene på bildet har såvidt Dagbladet kjenner til ingen tilknytning til kriminelle miljøer).
STOR SORG: Nære pårørende bar i dag kista til den drepte trebarnsfaren Mohammed Javed ut av moskeen i Åkebergveien. (Mennene på bildet har såvidt Dagbladet kjenner til ingen tilknytning til kriminelle miljøer). Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Rundt 150 personer deltok i dag på en muslimsk minnemarkering (Namaze Janaza) for den drepte trebarnsfaren Mohammed «Jeddi» Javed (28), i Central Jam-e-Mosque, World Islamic Mission i Åkebergveien i Oslo.

Gråt og klemte hverandreJaved skal bisettes i Pakistan, men vennene som ikke har mulighet til å bli med dit fikk mulighet til å ta et siste farvel med 28-åringen i oslomoskeen. Kompisene som sto ham aller nærmest, omfavnet i dag Javeds familiemedlemmer som hadde møtt opp, og ingen kunne nå legge skjul på følelsene sine.

I 14-tida ble avdødes kiste båret inn i moskeen omkranset av det store følget sørgende. Inne i det fullstatte lokalet sto de norskpakistanske mennene med bøyd hode på rekke og rad i to etasjer mens imamen leste den korte bønnen om den avdødes siste reise. Mange gråt.Etter Namaze Janaza ble kista båret ut til en ventende bil fra et begravelsesbyrå. Den kjørte i ettermiddag til Gardermoen sammen med en bilkortesje med sørgende.

- Det er mange som kommer til å ta det samme flyet som har kista ombord til Pakistan i morgen, forteller en venn til Dagbladet.no.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer