Brødrepar pågrepet sammen med Betew

Oslo-politiet har fortsatt ikke bestemt seg for hvor mange av de pågrepne fra storaksjonen som vil framstilles for fengsling i morgen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I morgen blir flere av dem som i går ble pågrepet i den storstilte politiaksjonen på Østlandet, framstilt for varetektsfengsling. Politiet har i kveld fortsatt ikke bestemt seg for hvor mange av de pågrepne dette vil gjelde.

- Vi har ikke bestemt oss ennå, men det blir flere enn først antatt, sier politiinspektør Einar Aas ved Oslo-politiet til Dagbladet, og forteller at den endelige avgjørelsen vil bli tatt i morgen tidlig.

I går sa Aas til Dagbladet at de ønsket å fengsle «fire eller flere av de pågrepne».

- Det blir et større antall enn det, sier Aas til Dagbladet i kveld.

- Vi vil begjære varetektsfengsling av de mest sentrale personene i saken. Vi jobber for å få avhørt alle som er pågrepet, og i morgen tidlig vet vi sikkert hvem som skal framstilles, supplerer politiadvokat Nina Bakken overfor Dagbladet.

Straffedømte brødre En av de pågrepne er Metkel Betew (36), som tidligere er dømt for å ha deltatt i Nokas-ranet i 2004. Han nekter straffskyld, opplyste hans mangeårige forsvarer, Marius O. Dietrichson, overfor Dagbladet i går kveld.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.