Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Bror og søster giftet seg

Ble forelsket, uten å vite at de var tvillinger. Nå er ekteskapet annulert.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no:) En domstol i Storbritannia har bestemt at ekteskapet mellom bror og søster er annulert fordi «det aldri lovmessig har eksistert», melder Sky News.

Identiteten til det ulykkelige kjærlighetsparet, samt detaljer om hvordan de fant hverandre, er holdt unna offentligheten.

Kort tid etter fødselen ble tvillingparet adoptert av ulike familier. Verken bror eller søster ble noen sinne fortalt at de hadde en tvilling. De visste ikke at de var nære slektninger av hverandre før etter bryllupet.

Eksperter mener at denne saken taler for at barn bør ha større innsyn i identiteten til sine biologiske foreldre.

- Det er en menneskerett for barn å få vite identiteten til sine biologiske foreldre, sa Lord Alton i Det britiske overhuset 10. desember i fjor.

TOPPSAK: Saken om tvillingparet som giftet seg preger en rekke britiske medier i dag. Faksimile : Nettutgaven til The Sun
TOPPSAK: Saken om tvillingparet som giftet seg preger en rekke britiske medier i dag. Faksimile : Nettutgaven til The Sun Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media