Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Broren mistenkt

NEW YORK (Dagbladet): Hovedmistenkt for mordet på den knøttlille skjønnhetsdronningen JonBenet Ramsey er nå hennes bror Burke på 12 år. Han var ni da mordet skjedde.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Seksåringen ble funnet kvalt og mishandlet i familiens kjeller i Boulder i Colorado i desember 1996.

Det er supermarked-magasinet Star som skriver at foreldrene til JonBenet nå forsøker å lage en avtale med påtalemyndighetene om en mildere siktelse. Det kan siktede gjøre ved å erklære seg skyldig i en mindre forseelse.

I denne saken dreier det seg om å skjule at sønnen drepte lillesøsteren.

Mistenkte

Så langt har foreldrene John og Patsy vært mistenkte for å stå bak mordet, men politiet i Boulder har ikke kommet noen vei i saken, som fremdeles skaker opp USA. I går brukte New York Post en hel side på den nye mordteorien.

Avtalen som det nå skal forhandles om, gjøres for å slippe en lang og kostbar rettssak, og for å skaffe den 12 år gamle gutten psykiatrisk behandling.

Uansett ville gutten ha vært for ung til å stilles for retten, men foreldrene ville måttet ta støyten.

Konkurranser

JonBenet ble av foreldrene kledd opp og sminket som en liten kvinne og slept land og strand rundt på barneskjønnhetskonkurranser. Broren skal ha vært sjalu på all oppmerksomheten hun fikk og ha drept henne med en lommelykt og et rep. Drapet skal ha skjedd en natt JonBenet som vanlig kom krypende opp i senga hans etter at hun hadde tisset i sin egen seng.

SJALUSI?</B> Politiet tror at JonBenet Ramseys nå 12 år gamle bror tok livet av henne, i sjalusi over all oppmerksomheten hun fikk.