Broren slapp ikke inn

BODØ (Dagbladet): Da Linda Didriksens bror og hans samboer kom på besøk 1. mai i fjor, slapp de ikke inn i hybelleiligheten. Lindas nå drapssiktede kjæreste (20) ønsket dem ikke inn og skal ha mumlet at Linda hadde tatt 100 kroner og gått på kiosken.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Dette er noe av det politiet finner svært mistenkelig i opprullingen av «døgnet som ble borte» mellom 31. mai og 1. juni i fjor.

Etterforskerne tror kjæresten nylig kan ha drept Linda og ennå holdt henne skjult i leiligheten, da han fikk dette uventede besøket.

Dro på trening

20-åringens oppførsel og manøvrer seinere på dagen 1. juni, gjør at politiet tror han kjørte rundt i sin blå Opel Corsa med den drepte Linda Didriksen skjult i hennes egen hockeybag.

Mens han angivelig kjørte rundt og lette etter sin gravide samboer, mener politiet han i realiteten var ute og kvittet seg med liket, skjulte det med torv og lyng, for etterpå å dumpe klærne hennes på et nytt skjulested.

Mens Lindas bror og venninner lette etter Linda i hver gatestump på Ørnes, skal kjæresten ha dratt på volleyballtrening som om ingenting var hendt.

Kartlegging

Politiet saumfarer nå hver time og hvert minutt av 20-åringens bevegelser i det knappe døgnet han var alene med Linda mellom onsdag 31. mai ved 23-tida og torsdag 1. juni utpå kvelden.

Onsdagskvelden var Linda og samboeren på besøk hos Lindas storebror, Kenneth og hans gravide samboer Siw Bøe: - Vi spiste og hygget oss. De to forlot oss ved 22-tida for å dra hjem, sa Lindas bror til Dagbladet i fjor.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer